search

Terugsturen - retourneren

Wanneer mag u een product wel of niet terugzenden ?

Heeft u een verkeerd product ontvangen of wilt u van uw aankoop afzien, laat dit dan binnen de 14 dagen weten.  U heeft na deze mededeling nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Neem zeker contact op met ons bij vragen of twijfels over de mogelijkheid van terugzenden.

Let op ! In de volgende gevallen is het niet mogelijk producten terug te zenden:
  - geneesmiddelen: het is ons bij wet verboden geneesmiddelen terug te nemen
  - producten waarvan de zegel verbroken is of producten die gebruikssporen vertonen of producten waarvan de verpakking is geopend
  - producten die niet conform of onhygiënisch zijn bewaard (voorbeeld in vochtige omgeving, slechte geur, ... )
  - producten die snel kunnen bederven of waarvan de vervaldatum snel zou kunnen worden overschreden

 
Hoe praktisch uw product of producten terugzenden ?

De producten moeten nieuw en onbeschadigd, samen met alle eventuele accessoires of documentatie en met een kopie van de aankoopfactuur worden teruggebracht of gestuurd worden naar:
Apotheek Markt 14
Markt 14
9230 Wetteren

U kan deze dus zelf terug opsturen (let op: de kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant) of u kan het product zelf terugbrengen naar de apotheek


Schade bij ontvangst van uw levering  ?

Wanneer de buitenverpakking ernstig beschadigd is bij levering, dan mag u het product niet in ontvangst te nemen.  Tekent u wel voor ontvangst,  dan vervalt het recht op retour omdat de transportfirma nadien niet meer aansprakelijk is.

 

Hoe kan u het aankoopbedrag terugkrijgen ?

Uw aankoopbedrag storten we zo spoedig mogelijk terug. Dat is doorgaans binnen 3 werkdagen maar uiterlijk binnen de 14 dagen na ontvangst en goedkeuring van de retourzending.

 

Heeft u nog vragen?  

Neem contact op met ons op  09 369 02 21 of via mail naar info@markt14.be